Evidencia pracovného času - Žuľová, Jana
Evidencia pracovného času predstavuje zhromažďovanie dôkazných prostriedkov na posúdenie toho, či zamestnávateľ dodržiava rozvrhovanie pracovného času v súlade s ustanoveniami ZP vrátane stanovených dôb odpočinku. Ide tiež o hlavný právny nástroj pre správnu kalkuláciu mzdy, odmeny, či ďalších príplatkov pre zamestnanca.