Analýza hodnoty portfólia životnej poisťovne - Sakálová, Katarína, 1955-
Určovanie hodnoty portfólia životnej poisťovne a analýza vplyvu zmeny úrokovej miery na zisk poisťovne s ohľadom na hodnotu portfólia. Vyjadrenie zdrojov zisku poisťovne a analýza zmeny hodnoty portfólia v čase.