Prehlbovanie hospodárskej a menovej únie ako základnej podmienky pre fungovanie poistného trhu - Sulejmani, Dagmar, 1975-
Popis jednotlivých opatrení, ktorých cieľom je zabrániť rozpadu eurozóny a odstrániť dôsledky hospodárskej a finančnej krízy. Fungovanie jednotného finančného a poistného trhu.