Demografické zmeny – výzva nielen pre poistný sektor - Vachálková, Ingrid
Identifikovanie možností zapojenia štátu, komunálnej politiky a komerčného poistenia do procesu optimalizácie nákladov na starostlivosť o starších ľudí. Demografické zmeny obyvateľstva a dopad na poistný sektor.