Úlohy vysokého školstva v Slovenskej republike a jeho financovanie v porovnaní s krajinami EÚ - Cibáková, Viera
Financovanie vysokého školstva v Európskeuj únii a vo vybraných krajinách. Zmeny vo vysokoškolských rozpočtoch od 2009 do 2010/11. Kľúčové oblasti politiky pre členské štáty a inštitúcie vysokoškolského vzdelávania.