Podnikanie manželov - Kolembus, Anton
Vlastnícke vzťahy medzi manželmi. Bezpodielové spoluvlastníctvo manželov (BSM). Podnikanie jedného z manželov. Podnikanie manželov - dvoch samostatných podnikateľských subjektov. Podnikanie manželov v združení. Podnikanie zamestnávaním manželky (manžela). Príjmy manželov z nakladania s majetkov v BSM. Oslobodené príjmy z predaja majetku i v BSM.