Nevymýšľať koleso - Legéň, Marek
Franšíza - praxou overený systém a podrobný návod, ako pretaviť zakúpené know-how na zisky. Skrátenie cesty k podnikateľskému úspechu. Fungovanie sendvičového reťazca Subway na Slovensku. Voľná ruka franšízanta v lokálnom marketingu a personálnej organizácii vlastnej prevádzky. Koncept siete realitných kancelárií Directreal. Výhody a nevýhody franšízy.