Quantifying the Impact of Relevant Factors on Equivalised Disposable Income in Slovak Households Based on EU SILC 2012 Data - Šoltés, Erik, 1974-
The European Union Statistics on Income and Living Conditions (EU SILC) a definícia adekvátneho disponibilného príjmu domácnosti. Viacrozmerná analýza rozptylu, regresná analýza, test rovnosti stredných hodnôt, čiastková korelácia a všeobecné lineárne modely v GLM procedúre v SAS Enterprise Guide ako nástroje štatistickej analýzy. Dopad faktorov vybraný na základe stredných hodnôt Backwardovou eliminačnou metódou kvantifikovaný regresnými koeficientami.