Fiškálne a ekonomické dôsledky krízy v krajinách EÚ - Medveď, Jozef
Kríza a jej prejavy v Európe. Systémová banková kríza v krajinách EÚ. Fiškálne dôsledky bankovej krízy v krajinách Európskej únie. Fiškálne náklady bankovej krízy v EÚ. Dopady krízy na kondíciu verejných financií.