Odkiaľ získať peniaze na podnikanie? Program Horizont 2020 - Lucina, Radovan
Tradičné a nové nástroje získavania zdrojov financií pri realizácii podnikateľskej stratégie a podnikania. Prepojenie podnikateľského nápadu s trhom. Zapojenie sa do programu Horizont 2020 a ako získať eurogrant.