Rodinné typy - Vavrová, Tatiana
Slovenská sporiteľňa - tradičná značka v tradičnom sektore. Marketingová komunikácia banky. Slovenská sporiteľna - banka pre rodiny. Marketingový rozpočet sporiteľne. Sponzoring. Nosný komunikačný kanál - televízia.