Vyhodiť či nevyhodiť. To je otázka... - Kiklicová, Monika
Práva a povinnosti zamestnávateľov a zamestnancov v rámci pracovného pomeru. Plnenie a neplnenie si pracovných úloh a porušovanie pracovnej disciplíny podľa Zákonníka práce. Podmienky pre ukončenie pracovného pomeru.