Stará značka, nová firma - Hinšt, Jaroslav
Matador Group v súčasnosti ako najväčší slovenský dodávateľ automobilového priemyslu. Transformácia spoločnosti. Spolupráca s partnermi z viacerých priemyselných sektorov. Využívanie bohatej histórie a dedičstva v marketingovej komunikácii. Certifikovaná spoločnosť ISO 9001 a QS 9000.