Perspektívy a bariéry zahraničného obchodu EÚ (SR) - Izrael - Tánczosová, Jana
Perspektívy vzájomného obchodu EÚ (resp. Slovenskej republiky) s Izraelom a jeho primárne ciele. Možnosti obchodovania európskych, resp. slovenských firiem na území Izraela s prihliadnutím na izraelský trh.