[Obchodná spolupráca s Ruskom (súčasný vývoj a perspektívy] - Drieniková, Kristína, 1982-
Recenzia na monografiu, ktorá analyzuje súčasnú ekonomickú situáciu v ruskom hospodárstve a vzájomné vzťahy medzi Ruskom a Európskou úniou so zameraním na Slovensko.