Náhrada nemajetkovej ujmy pozostalých pri smrteľnej dopravnej nehode - Fekete, Imrich
Žaloby smerované voči vodičom, ktorí zavinia dopravnú nehodu a snaha zatiahnuť do procesu náhrady nemajetkovej ujmy z PZP aj poisťovateľa, u ktorého je motorové vozidlo poistené.