Zelené projekty v kontexte environmentálneho rozvoja obcí - Šabíková, Ingrid
Najzávažnejšie ekologické problémy. Vertikálna štruktúra programových dokumentov štrukturálneho financovania na Slovensku. Financovanie aktivít projektu z prostriedkov finančnej pomoci.