Productivity and efficiency evaluation of US mutual funds - Tavakoli Baghdadabad, Mohammad Reza
Skúmanie výkonnosti amerických podielových fondov prostredníctvom neparametrickej metódy (Data envelopment analysis). Tornqvist productivity index.