New Form of the Common Agricultural Policy of the European Union after 2014 - Harakaľová, Ľubica, 1963-
Rozpočet EÚ a podiel jej výdavkov na poľnohospodárstve. Analýza finančných nástrojov a spôsobov hodnotenia efektivity zdrojov rozpočtu pre obdobie 2014 až 2020. CAP EÚ vo vzťahu k "novým" členským štátom, vrátane Slovenska.