Komparácia vybraných nemocenských dávok v SR - Balážová, Emília
Rozdiely vo výpočte a poskytovaní vybraných dávok nemocenského poistenia v SR v rokoch 2002 a 2012. Zákon č. 461/2003 Z. z. o sociálnom poistení, upraveného o príslušné novelizácie pre zamestnancov a samostatne zárobkovo činné osoby.