Zmeny rozpočtu a rozpočtové opatrenia - Petrášová, Tatiana
Od 1. 1. 2014 nadobudol účinnosť zákon č. 426/2013 Z. z., ktorým sa novelizuje zákon č. 583/2004 Z. z. o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy v z. n. p. . Ostatná novela významným spôsobom ovplyvňuje chod územnej samosprávy.