Obsah výročnej a konsolidovanej výročnej správy subjektov verejnej správy - Petrášová, Tatiana
Problematiku zostavenia výročnej správy individuálnej, ako aj výročnej správy konsolidovanej účtovnej jednotky podrobne rozoberá zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov.