Budoucnost fondového pilíře českého penzijního systému ve světle německé důchodové reformy - Prachař, Ondřej
Vybrané rozdiely medzi systémami dôchodkovej reformy v Českej republike a v Nemecku a možné riešenia budúceho vývoja českého fondových pilierov. Demografická situácia a potreba dôchodkových reforiem v oboch skúmaných krajinách.