Vyřeší operační programy EU nezaměstnanost v Evropě? - Wildmannová, Mirka
Zhodnotenie počtu novo vytvorených pracovných miest v Českej republike, ktoré vznikli z fondov EÚ. Európa 2020 je stratégia Európskej únie, ktorej cieľom je dosiahnuť nový rast a sociálne začlenenie. Päť hlavných cieľov, ktoré musí EÚ v rámci tejto stratégie splniť.