Asignácia dane, podpora verejného sektora - Kušnírová, Jana, 1977-
Neustále meniaca sa daňová legislatíva upravuje viaceré oblasti, ako sú pravidlá zdaňovania vybraných príjmov, podávania daňových priznaní ako aj možnosť darovať časť zaplatenej dane právnickej osobe na verejno – prospešné účely. Od januára 2014 došlo k zmenám aj v tejto oblasti, pričom zmeny boli zamerané na efektívnejší výber dane pre správcu dane a súčasne na zníženie administratívnych nákladov pre daňovníka.