Tŕnistá cesta slovenského chleba - Jurašková, Tatiana
Poľnohospodári sú najslabší článok v potravinovom výrobno-odbytovom reťazci. Mlynári čakajú na koniec žatvy. Pekári upozorňujú na vysoké marže. Obchodníci vždy budú tlačiť na ceny.