Farmári sa boja rekordnej úrody - Kapsdorfer, Erik
Na slovenských poliach sa môže tento rok urodiť najviac pšenice od roku 1991. Farmári sa napriek tomu boja, že obilie budú predávať takpovediac za pár eur. Skúsenosť z ČR.