Pripravované zmeny zákona o dani z príjmov - Kušnírová, Jana, 1977-
Významnou zmenou v novele zákona o dani z príjmov s účinnosťou od januára 2015 má byť nová definícia pre primeranosť daňových výdavkov. Ďalšia plánovaná zmena sa týka daňovo uznateľných výdavkov viazaných na uplatňovanie paušálnych výdavkov pri nákupe spotrebovaných pohonných hmôt. Nová možnosť zdanenia benefitov, ktoré zamestnanec dostáva v nepeňažnej forme. Ďalšie zmeny v novele.