Využitie poradenstva pri riešení environmentálnych výziev podnikateľskej činnosti - Hanuláková, Eva, 1964-
Význam vybraných poradenských nástrojov pri riešení úloh s environmentálnym obsahom a ich využitie v podnikateľskej činnosti firiem.