Politické a ekonomické riešenia dlhovej krízy (paradoxy, protirečenia, makro-mikro) - Knapik, Peter
Širšie súvislosti z narušenia jednotlivých častí reprodukčného procesu v období globalizácie. Ekonómia, veda alebo náboženstvo.