[Analýza zahraničného obchodu Slovenskej republiky] - Pásztorová, Janka, 1960-
Recenzia na publikáciu, ktorá komplexne rozoberá medzinárodný obchod, súčasne na makro- a mikro úrovni, a to z teoretického, ako aj aplikačného pohľadu.