Vedecké kolokvium - Zorkóciová, Otília, 1954-
Dňa 17. marca 23014 sa na Katedre medzinárodného obchodu uskutočnilo vedecké kolokvium k záverom projekt VEGA 1/1185/12, ktorý bol Vedeckou grantovou agentúrou MŠ a SAV schválený pod názvom Zmeny v spotrebiteľských trendoch podmienené dosahmi finančno hospodárskej (spoločenskej) krízy, ich odraz v modifikáciách marketingových programov podnikateľských subjektov v snahe udržania ich konkurencieschopnosti na medzinárodných trhoch (s aplikáciou na podmienky EÚ s akcentom na SR).