Výkonný tím znamená súhru jednotlivcov
Nových zamestnancov treba vyberať tak, aby doplnili ostatné pozície a posilnili výkon skupiny. V tíme by nemal chýbať: inovátor, režisér, vyhľadávač, koordinátor, harmonizátor, realizátor, doťahovač, vyhodnocovač.