<The> food market in the CR and its regulation within the framework of the EU agricultural policy - Vošta, Milan
Závislosť farmárov od produkcie výrobných surovín. Maloobchodné raťazce a spotrebiteľ. Regulácia potravinového trhu domácimi aj európskymi orgánmi. Charakteristika regulátorov a hodnotenie ich činnosti v procesoch úpravy odberateľsko-dodávacích vzťahov. Úloha inšpekcie a dohľadu nad kvalitou a bezpečnosťou potravín v ČR.