Economic losses from soil degradation in agricultural areas in Albania - Binaj, Agim
Dopady erózie a zhutnenia pôdy na ekonomiku Albánska. Zmeny vo využívaní pôdy. Agrochemikálie a vplyv na chov dobytka. Pokles produkcie a nárast nákladov. Kalkulácie metódou nahradenia stratenej produkcie. Odhad strát na HDP z poľnohospodárstva na úrovni 5,5%.