Rozhodovacie modely pri hodnotení podniku - Harumová, Anna, 1955-
Damodaronov rozhodovací model "Model Chooser". Vedecké metódy použité pri tvorbe rozhodovacieho modelu pre podniky v SR. Vytvorenie "Modelu Z" pre výber prístupu a metódy ohodnotenia. Prípadová štúdia - Rozhodovanie o prístupe ohodnotenia konkrétneho podniku.