Význam ochrannej známky v súčasnosti a jej používanie malými a stredenými podnikmi - Černá, Simona
Význam ochrannej známky vo všeobecnosti a zvlášť pre malé a stredné podniky v súčasnosti. Problémy a nedostatky, ktoré sú spojené s jej používaním. Odporúčania pre malé a streedné podniky.