[Nové trendy merania výkonosti podniku pre potreby finančných rozhodnutí] - Pinda, Ľudovít, 1958-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktorá reaguje na podmienky v období finančnej a hospodárskej krízy. Prezentáciou nového bonitného modelu vypracovaného na báze 233 slovenských podnikov, ktoré vyprodukovali zisk sa autori snažia zaplniť absenciu v meraní výkonnosti podniku prostredníctvom pomerových ukazovateľov účinnosti a náročnosti.