Prospective Ageing and Economic Growth in Europe - Crespo Cuaresma, Jesús
Empirický odhad významu perspektívneho starnutia, ako ukazovateľa rastu v Európe, predovšetkým v dlhodobom horizonte. POADR (prospective old age dependency ratio) ako alternatíva k OADR, štandardnému modelu merania vývoja starnutia, zahrňujúci veličinu rast príjmu na obyvateľa (income growth per capita).