Trh práce sa mení, pribúda alternatívne zamestnávanie - Lehuta, Michal
Trh práce v súčasnosti na Slovensku. Zrýchlenie hospodárskeho rastu a klesanie nezamestnanosti. Rast dopytu po agentúrnych zamestnancoch. Flexibilnejší trh práce. Rastúca zamestnanosť, rast miezd. Pokles dlhodobej nezamestnanosti.