Biznis bez rizika? S univerzitami - Petková, Zuzana
Trh v oblasti vzdelávania - 13 súkromných vysokých škôl, 20 verejných a 3 štátne vysoké školy na Slovensku. Zvučné mená v pozadí súkromných vysokých škôl. Vysoká škola v Sládkovičove premenovaná na Danubius a investície zo zahraničia. Založenie súkromnej vysokej školy upravené zákonom a vysokých školách. Absencia porovnávacích rebríčkov. Paneurópska vysoká škola ako jedna z najlepších súkromných vysokých škôl.