Socioeconomic Characteristics of the Population Living in Roma Settlements and Their Association with Health and Health-related Behaviour - Madarasová Gecková, Andrea
Sociálno-ekonomické charakteristiky, štandardy a životné podmienky obyvateľov v rómskych osadách. Vzťah medzi sociálno-ekonomickými ukazovateľmi, zdravím a správaním Rómov v súvislosti so zdravím.