Weather derivates and hedging the weather risks - Taušer, Josef
Deriváty počasia ako relatívne nový finančný produkt - výhody a nevýhody nástroja zmiernenia strát zo suboptimálnych podmienok počasia. Zloženie derivátu (futures a options). Potenciál derivátov počasia. Charakteristika hedging programov.