Guerilla marketing – príležitosť pre malé podniky? - Dudáš-Pajerská, Erika, 1988-
Charakteristika guerilla marketingu. Výhody a nevýhody guerilla marketingu. Guerilla marketing ako príležitosť pre malé podniky.