Procesná mapa ako nástroj zvyšovania konkurencieschopnosti podniku - Bolek, Vladimír, 1988-
Zmyslom mapovania podnikových procesov je vytvoriť abstrakciu procesu tak, aby umožňovala pochopiť všetky činnosti, vzťahy medzi rôznymi aktivita a rolami ľudí a zariadeniami v procese. Cieľom je maximálne prispôsobiť podnikové procesy požiadavkám zákazníka, vylúčiť z podnikových procesov všetko zbytočné, redundantné a maximalizovať pridanú hodnotu podnikových procesov. Príspevok podáva obraz o procesnom riadení v podniku, ktoré zlepšením procesov prispieva k zvyšovaniu konkurencieschopnosti podniku.