Marketing mimovládnych neziskových organizácií - Čarnogurský, Karol
Význam a nevyhnutnosť aplikácie marketingu v mimovládnych neziskových organizáciách. Definícia a charakteristika sociálneho marketingu. Marketing sociálnych služieb. Mimovládne neziskové organizácie. Marketing mimovládnych neziskových organizácií. Výsledky prieskumu.