Spoločenská zodpovednosť komerčných firiem ako príležitosť pre mimovládne neziskové organizácie - Čarnogurský, Karol
Mimovládne neziskové organizácie. Partnerstvá medzi mimovládnymi neziskovými organizáciami a komerčnými firmami. 2. etapa výskumu. Dotazníkový prieskum, výsledky.