Současné možnosti identity firmy jako důležitého faktoru v boji proti konkurenci - Frendlovská, Dagmar
Identita firmy - jej rysy a prínos. Zložky identity - dizajn firmy, firemná kultúra, firemná komunikácia, chovanie firmy, produkt firmy. Imidž firmy. Podceňovanie dôležitosti firemnej identity.