Za nový prístup k hodnoteniu - Rizeková, Iveta, 1961-
Vývinové trendy v oblasti hodnotenia študijných výsledkov. Hodnotenie písomných prejavov. Validita a reliabilita merania študijných výsledkov v akademickom prostredí.