Podnikatelské prostředí a konkurenceschopnost ČR - Mulačová, Věra
Vplyv podnikateľského prostredia na konkurencieschopnosť ČR. Prostrednictvom GCI (indexu globálnej konkurencieschopnosti) príspevok analyzuje výsledky Českej republiky a porovnáva jej konkurencieschopnosť voči ostatným európskym krajinám. Uvádza tiež najviac problematické faktory podnikania v ČR.